Головна » 2010 » Грудень » 4 » Кава допоможе в боротьбі з целюлітом?!
Кава допоможе в боротьбі з целюлітом?!
00:55
целюліт
Щоденне вживання кави запобіжить виникненню целюліту

Багато досліджень, присвячених вивченню впливу кави на жіночий організм, продемонстрували цікаві результати. Вчених у даному аспекті зацікавив, насамперед, той факт, що в жінок Бразилії практично не виникає проблем з целюлітом. Фахівці зробили припущення, згідно з яким саме щоденне вживання духмяного напою дає такий фантастичний результат.

Кава містить таніни та антиокислювачі, які зміцнюють судини й покращують роботу серця, знімаючи разом з тим ризик виникнення астми та покращуючи функціонування печінки. Кава дає тілу енергію, активізує обмін речовин, очищаючи організм від токсинів. До того ж у ній містяться антиоксиданти та корисні для шкіри елементи: калій, магній, марганець і залізо. Всі ці фактори запобігають виникненню целюліту.

На сьогоднішній день велика кількість салонів краси пропонують спеціальний масаж з кремом на основі кавових зерен. Ці процедури мають проводяться з метою боротьби з целюлітом. Велика кількість кофеїну допомагає активувати ліполіз - процес розщеплення та виведення жирів. Процедура відновлює пружність та еластичність шкіри, запобігаючи передчасному старінню. Під час процедур стимулюється лімфодренаж, посилюється кровообіг, зникає ефект "апельсинової шкірки", виводяться токсини й шлаки.

Вченим також вдалося точно визначити, що кава підвищує еластичність артерій, а це всвою чергу допомагає запобігти виникненню серцевих захворювань. Дослідження довели, що люди, які вживають по 1-2 чашки кави щодня, мають найздоровіші артерії. Проте люди, які п'ють надто багато кави знаходяться під загрозою виникнення серцевих захворювань.

Переглядів: 1496 | Додав: Wolfer37] | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Raphael  
0
Smart thinking - a cveler way of looking at it.


Ім`я *:
Email *:
Код *:

Календар

«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Форма входу

Вітаю Вас Гість!

Пошук

Реклама


Наше опитування

Як часто ви буваєте в косметичних салонах?
Всього відповідей: 96

Статистика

Copyright MyCorp © 2024 |